Årets opdrætter 2012

Kennel Grand de Feld

Opdræt af gule og tigret Grand Danois siden 1990


 

***ÅRETS OPDRÆTTER 2012***2012 var et forrygende år for Grand de Feld. Takket være mange gode resultater for os og vores fantastiske hvalpekøbere blev vores navn det år tildelt den ærefulde titel 'Årets opdrætter'. Vi er meget stolte af denne titel og vil gerne sige tusind tak til alle de hvalpekøbere, der var med til at skrabe points sammen til os på alle udstillinger i året 2012. Det er en glæde at kunne følge vores opdræt og oven i købet se de fine bedømmelser og den anerkendelse de får gang på gang. Vi håber succesen og opbakningen fortsætter i de nye udstillingsår, som kommer.

Ud over den fornemme titel var det også en glæde at kunne konstatere at en del Grand de Feld-hunde endte i top 20 over årets hunde. 3 i top ti - det var Cleo (nr. 4), som virkelige har markeret sig, og så vores egne Netta (6) og Sami (7). På top 20 fandt vi Justin, vores egen veteran Era og ikke mindst Senta fra Bornholm. Det var bare flot - tillykke til ejerne.

Endelig blev Era igen det år - for 3. år i træk - kåret som årets veteran. Hun er ikke længere hos os, men vi er stadig meget stolte af hendes præstationer i hendes veterantid.

Lulubelle's Debbie, som vi jo desværre måtte sige farvel til alt for tidligt, gjorde sig bemærket længe efter - hun endte som nr. 2 af avlstæverne. Vi sender hende en kærlig tanke og glæder os over alle de skønne afkom hun har været med til at give os.