Om os

Kennel Grand de Feld ligger i Sønderjylland lidt syd for Christiansfeld. Rammerne er en skøn ejendom i landlige omgivelser, der har god plads ude og inde og 'højt til loftet'. Ideelt for store, glade hunde, der skiftevis er i stuehuset, i løbegårde eller i 'egen lejlighed' i udhusene - hvis de da ikke går frit omkring på matriklen.


Den første grand danois kom til familien i 1986 og et gammelt ønske helt tilbage fra ungdommen blev opfyldt for Gunnar. Siden da har vi været de lykkelige ejere af mindst en - men oftest flere - og for tiden har vi to voksne hunde og en hvalp, der skal blive hos os. I 1992 valgte vi at få vores eget kennelnavn. Navnet har ofte afkrævet forklaring, men historien er den, at vi jo bor ved Christiansfeld, af de lokale kaldet 'Æ Feld', og i kombination med Tour de France den sommer slog navnet 'Grand de Feld' ned i Inger.


Hundene er først og fremmest familiens kæledyr, men vi går også en del på udstilling og arrangerer ringtræning.

Vi har jævnligt hvalpe - gerne 1 kuld om året - og stræber efter gode, sunde og racetypiske linier i avlen.


Familien består af Inger og Gunnar, begge nyder otium og dermed oplever hundene den luksus at være i selskab dagen lang. De voksne børn og børnebørn har også grand danois i familien og følger med i hvalpe og udstillinger.


Grand de Feld blev årets opdrætter i 2012 - læs mere om succesåret her.


Har du lyst til at høre mere om vores hunde og evt. besøge os, er du velkommen til at kontakte os for nærmere aftale.
Inger og Gunnar Olsen


Seggelundvej 107


6070 Christiansfeld
Tlf.: +45 74 56 27 54


Mobil: +45 40 16 18 81Email: olsen@granddefeld.dk