Om os

Kennel Grand de Feld ligger i Sønderjylland lidt syd for Christiansfeld. Rammerne er en skøn ejendom i landlige omgivelser, der har god plads ude og inde og 'højt til loftet'.

Den første grand danois kom til familien i 1986 og et gammelt ønske helt tilbage fra ungdommen blev opfyldt for Gunnar. Siden da har vi været de lykkelige ejere af mindst en - men oftest flere - og for tiden har vi to voksne hunde. I 1992 valgte vi at få vores eget kennelnavn. Navnet har ofte afkrævet forklaring, men historien er den, at vi jo bor ved Christiansfeld, af de lokale kaldet 'Æ Feld', og i kombination med Tour de France den sommer slog navnet 'Grand de Feld' ned i Inger.


Hundene er først og fremmest familiens kæledyr, men vi går også en del på udstilling og arrangerer ringtræning. Vi har jævnligt haft hvalpe - gerne 1 kuld om året - og stræbt efter gode, sunde og racetypiske linier i avlen. Avlen er lagt på hylden nu, vi planlægger ikke flere kuld. Men en del af Grand Danois familien i Danmark, det bliver vi ved at være.


Vi, Inger og Gunnar, nyder begge vores otium og dermed oplever hundene den luksus at være i selskab dagen lang. De voksne børn og børnebørn har også Grand Danois i familien og har altid være med på sidelinien omkring hvalpe og udstillinger. Der har været mange store oplevelser og stolthed med på vores udstillinger gennem tiden - både med vores egne hunde og de hunde, vores hvalpekøbere har fremvist. Grand de Feld blev årets opdrætter i 2012 - læs mere om succesåret her.


I dag er vi gearet lidt ned og planlægger altså ikke at have flere kuld hvalpe. Men det gode hundeliv fortsætter med aktiviteter og udstilling i gode venners selskab i hele landet.


Har du lyst til at høre mere om vores kennel og evt. besøge os, er du velkommen til at kontakte os for nærmere aftale.
Inger og Gunnar Olsen


Seggelundvej 107


6070 Christiansfeld
Tlf.: +45 74 56 27 54


Mobil: +45 40 16 18 81Email: olsen@granddefeld.dk