Nyheder

Kennel Grand de Feld

Opdræt af gule og tigret Grand Danois siden 1990

December 2019


Vi ønsker alle en hyggelig december måned med lys i mørket og gode stunder med familie, venner og ikke mindst alle de dejlige hunde rundt om i landet.


Grand Danois Klubben,


Herluftsholm, 2019


Grand de Feld's Wilson


Grande BIS BISS

Oktober 2019

27. juni 2019


Vores unge lømmel - Grand de Feld's Wilson - soler sig for tiden i gode bedømmelser. I weekenden blev han på DKK udstilling i Vejen hhv BIR og BIM med rigtig gode kritikker og efter en del CERT'er blev han endelig champion på papiret, da han siden sidst er fyldt 2 år. Vi er stolte af ham!

Se mere om den gode weekend, hvor også Xila og Xena klarede sig flot.


Samtidig med eksteriørbedømmelsernes gode udfald er han også blevet bedømt 'indvendig' og vi har fået resultater for både HD, AD og OCD. De kunne ikke være bedre - topkarakterer i alle 'dicipliner'.14. maj 2019


Update 15/6-2019: Molly gik desværre tom - vi håber på bedre held senere.


Grand de Feld's Wilson og Stangvik's Arya (Molly) er parret i maj og der ventes hvalpe i uge 28. For nærmere information og interesse, kontakt Gunn Hege Juulsen på http://www.123hjemmeside.dk/stangvikgreatdanes/92137474.

copyright Gunn Hege Juulsen

9. april 2019

Grand de Feld's Villas (Holger) født 08-05-2016 søger et nyt, kærlig hjem.

Kontakt os for nærmere information.

Kære alle


Vi vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig Jul og et godt og lykkeligt Nytår. Vi håber, I alle må have en rigtig dejlig juleferie og nyden tiden sammen med familien og alle de firbenede familiemedlemmer.


Vi siger tusind tak for alle de gode timer, vi har haft sammen med jer, både herhjemme, på udstillinger og til andre, gode arrangementer gennem året, der snart er gået. Vi ser frem til endnu mere hygge og godt selskab i det nye år også, alt sammen med hundene.


Vi glæder os over at kunne følge de hvalpe, der starter tilværelsen hos os og siden kommer ud i dejlige hjem - både når I skriver, ringer eller laver skønne opdateringer på Facebook. Tak for det!


Kærlig hilsen Inger og Gunnar

7. november 2018


Året går på hæld og den sidste udstilling er netop afviklet i Herning. Wilson snuppede sit 6. og 7. Cert og sluttede med en fin juniorvinder-titel også. Om lidt er det juletid og måske kommer også et juleskue...

8. august 2018


Lidt nyt siden sommeren og ferietid på sit højeste:


Stort tillykke til S-kuldet, der er blevet 7 år. Vi håber alle har rundet dagen på bedste vis, Sami sender hilsen til alle sine søskende med dette billede...Tessa's hvalpe fra X-kuldet vokser med lynets hast og de trives alle. Xila, som er blevet hos os - og medejes af vores barnebarn Louise - nyder selskabet af sin storebror Wilson og mor Tessa...

Xila skal naturligvis med på udstilling og handles af Louise, så der er skarp træning på programmet allerede - første fornøjelse er i Billund - se resultater under 'udstilling'...

4. juli 2018

Alle hvalpe, der skulle flytte adresse er nu rejst til deres nye familier. Tempoet er faldet til et mere normalt leje og de 4 tilbageblevne kan få fuld opmærksomhed.


Vi ønsker alle nye som 'gamle' hvalpekøbere og hundevenner en rigtig dejlig sommer og ferie. Pas på hinanden og drik rigeligt med vand ;-)

18. juni 2018


I weekenden har vi været på udstilling med Wilson, der klarede sig godt - især søndag blev en god dag for ham og os. Vi havde også grund til stolthed endnu en gang over Vivians veteran Cleo, der som første hund i racen nogensinde blev tildelt 'veteran-championat'. En flot triumf som afslutning på en fantatisk udstillingskarriere.


Se billeder og resultater under 'udstilling.

Gunn Hege måtte træde til som handler i sidste minut, da Gunnar havde fået en skade i benet. Flot klaret - tak for hjælpen! 

01. juni 2018


Tessa's skønne kuld vokser og vokser, der er ved at være krudt i dem alle. Her er et pletskud af de tre unge damer - kig ind på hvalpesiden og se mange, mange flere nye billeder og læs også rækken af stambogsnavne, der nu er registreret.

25. maj 2018


I sidste weekend var der udstilling i Nyborg, og det var en god dag for hundene med relationer til Grand de Feld. Resultater og billeder kan ses under 'udstilling'


Desværre endte dagen umådelig trist for mange af os, da dagens højdepunkt veteranen Lilo', som blev BIR, blev akut syg og døde samme aften. Hvilken rutsjetur fra den ene ende af humørskalaen til den anden. Vores store medfølelse til Gunn Hege og hendes familie. Lilo var os en umådelig stolthed, ikke mindst som veteran.


In memoriam


'Grand de Feld's Quentina Lilo'


16.03.2009-19.05.18


17. maj 2018


Wilson og Sami tager en slapper ude i gården i det dejlige vejr, mens Tessa og hvalpene endnu er indendøre. Der er nye billeder og en lille video under 'hvalpe'.

Lilo på Trelde Næs 2017

14. maj 2018


Wilson og Cleo har været på udstilling i Roskilde, se billeder og resultater under udstilling.


Tessa hvalpe vokser med lynets hast, der er nye billeder og videoklip på trapperne....5. maj 2018


Tessa har født et dejligt kuld hvalpe, se mere under 'Hvalpe' :-)

28. april 2018


Stort TILLYKKKE til hele U-kuldet, der i dag fylder 3 år

Vi håber I alle er blevet godt forkælet med kram og kødben :-)

21. marts 2018


Efter en kold tur til Norge sidst i februar, kan vi nu afsløre, at vi forventer hvalpe sidst i april. Tessa er parret med en smuk han ved navn Kejzer. Se mere på hvalpesiden... Løbende information og dejlige billeder vil som altid være at finde her på siden og også på vores Facebook-profil. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig enten på telefon, mail eller evt. - efter aftale - med et besøg hos os.


Rigtig god Påske til alle vores venner og bekendte19. februar 2018


Første indslag i 2018 bør vel egentlig startes med et


GODT NYTÅR


Første aktivitet i år var et skue i Aarhus i en tæt pakket hal, pladsen var bedre i hallerne i Fredericia til årets første udstilling her i februar. Billeder og resultater fra sidstnævnte findes under 'udstilling'. Vi skulle endnu en gang fryde os over veteranernes Cleo og Lilo's flotte præstationer. Stoltheden er lige stor hver gang både hos opdrætter og ejer. Det er nu noget ganske særligt med de aldrende hunde i vores race.

23. december 2017


SÅ sænker julefreden sig, og vi vil gerne ønske alle vores hundevenner og -bekendte en


RIGTIG GLÆDELIG JUL OG ET GODT, LYKKELIGT NYTÅR


Må I alle have en dejlig juleaften, en fornøjelig juleferie og en festlig nytårsaften.


Tak for mange gode timer sammen i året, der er gået - vi ser frem til mange flere med jer alle. På gensyn i det nye år!


Kærlig hilsen


Inger og Gunnar

13. december 2017


Der er noget særligt hyggeligt over juleskuer, især når arrangørerne giver den gas med julede indslag. Vi har været afsted til to og det er gået rigtig godt både med hunde og med hyggen. Se billeder og resultater på siden med udstilling.

26. oktober 2017


Siden sidst har vi haft hvalpetræf med W-kuldet, se billeder under 'hvalpe' :-)


Vi har også været til udstilling på Herlufsholm, billeder og resultater findes under 'Udstilling'.

28. september 2017


Stort tillykke til Vivian og Cleo, der i weekendens udstilling i Ballerup snuppede det flotte resultat


EX CK 1. vinder, Københavns Veteran Vinder ´17 og 'Bedste Veteran'


Vi er vilde med veteraner - og er stolte, når de endda brillierer på udstillinger :)6. september 2017

Gunnar fylder 75 år


Vi ønsker alle hjertelig tillykke og håber, han får en dejlig dag, bliver fejret behørigt som dagens halvrunde fødselar og ikke mindst ønsker vi ham alt det bedste fremover.


En elsket og respekteret mand i Grand Danois kredse, ikke mindst af alle de heldige mennesker, der har hentet en hvalp i Christiansfeld gennem tiderne. Tak for indsatsen med avlen af dejlige familiehunde til os alle.


Hip hip - HURRAAAAAAAForsiden på www.granddefeld.dk d. 6/9-2017

15. august 2017


Stort tillykke til Tessa og alle hendes søskende i T-kuldet

13. august 2017


Sommeren går på hæld, og alle hvalpe har fundet nye, kærlige hjem. Pænt fordelt i den ganske Danske land og en enkelt rejser til Utah, USA med månedens udgang. Vi glæder os fortsat til at følge dem her og der.


Næste begivenhed er den årlige 'fest' på Trelde Næs for GD-klubben. Her er både udstilling og hygge i massiv grad. Vi har holdt en omgang ringtræning forud for begivenheden - det er også lige dele træning og hyggeligt samvær. Tak til jer, der kommer og deltager - det er en storfornøjelse.


God sensommer til alle :-)

29. juni 2017


Om lidt blir' her stille...


Hvalpene er nu 7 uger og i næste uge klar til at flytte hjemmefra. Vi har stadig en enkelt han - Watson -, der har til gode at møde sin nye familie. Men det bliver en omvæltning med et bundt energi af format og til 'normal' tilstand. Det er en skøn tid med en flok hvalpe, så tomrummet er bestemt til stede når de er rejst. Men så kommer roen tilbage ;-)


Se de skønne billeder og video under 'Hvalpe'

15. juni 2017


Vi har haft besøg af morbror Tarco - han glæder sig til, at en af nevøerne flytter ind hos ham inden så længe :-)

Holger fra Gl. Rye nyder i den grad livet, han har det godt og vi har bl.a. fået tilsendt disse dejlige billeder fra familien ...

21. maj 2017


Tessa og Børges hvalpe er nu over en uge, og der er dejlige nye billeder under 'hvalpe'.


Endelig har Gunnar været afsted til udstilling i Nyborg i den forgangne weekend, og det blev en fornøjelse særligt pga veteransklasses fantastiske konkurrenter ;-) Se mere under udstilling.

11. maj 2017


Endelig kom hvalpene efter Tessa blev parret i Norge, fødslen gik godt og der kom 7 dejlige hvalpe. 3 piger og 4 drenge. Følg med på hvalpesiden de næste 8 uger - vi lover, der bliver spammet med billeder og herlige opdateringer om flokken. 

8. maj 2017


Så blev det V-kuldets fødselsdag, de fylder i dag 1 år og vi ønsker stort tillykke - en dejlig solskinsdag, så vi håber hele familien har fejret det grundigt.

28. april 2017


Stort tillykke til U-kuldet, der fylder 2 år i dag - vi håber I alle bliver godt forkælet,

- både i Danmark og Finland

14. april 2017


Vi ønsker alle en rigtig god Påske - må I nyde den i familiens og gode venners selskab

2. april 2017


Ældste nulevende - så vidt vi ved - hund fra Grand de Feld 'Phi Phi' fylder i dag 9 år.


Tillykke

Vi hører altid gerne fra hvalpekøbere om hunde herfra, der når godt op i årene.

29. marts 2017


Der er begyndende tegn på, at Tessa får hvalpe i starten af maj måned - hun er parret med den norske Børge - aka Opertunity's All I Want for Christmas. Følg med her på siden under hvalpe.

Vi svarer gerne på spørgsmål vedr. kuldet og evt. interesse for en hvalp. Kontakt os på mail eller telefon.

28. marts 2017


Vivian og DKCH Grand de Feld's Queen Cleo åbnede for nyligt veteranballet på forårsskue og endte med en placering som BIS 3 - stort TILLYKKE, en super flot start. Vi håber veterankarrieren må vare rigtig længe.

16. marts 2017


I dag er det 8 år siden Debbie gav os Q-kuldet og dermed en skøn flok hvalpe med stort potentiale. 3 af hvalpene indtræder derfor i dag i de virkelig voksnes rækker og bliver veteraner. En særlig gruppe alle Grand Danois elskere har en særlig forkærlighed for. Hver dag er en gave med en stor dansker i den aldersklasse.


Vi siger STORT TILLYKKE til Qonrad, Lilo og Cleo med fødselsdagen og ikke mindst ønsker vi deres ejere hjertelig tillykke med hundene og den flot opnåede alder indtil nu. Vi glæder os sammen med jer!Her kommer 3 små billedkavalkader af veteranerne og deres familier...

   


Ovenfor: Cleo


Øverst th.: Lilo


Nederst th.: Qonrad

30.12.2016


Året lakker for alvor mod enden, og vi vil her på falderebet ønske jer alle en rigtig god, festlig og sikker nytårsaften. Håber alle hunde klarer brag og fyrværkeri med ophøjet ro.


GODT NYTÅR


til jer alle, store som små & to- og firbenede 


Kærlig hilsen


Inger og Gunnar

22.12.2016


Vi ønsker alle hvalpekøbere, hundevenner og de firbenede en


RIGTIG GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT OG LYKKELIGT NYTÅR.


Tak for året der er gået med besøg og godt selskab på udstillinger osv. Vi håber, I alle må få en fredelig juleferie og nyde tiden og selskabet.


Kærlig hilsen


Inger og Gunnar

10.11.2016


Årets sidste udstilling blev afviklet i den forgangne weekend. Et par dage med hygge og herligt fremmøde af det nyeste kuld i flot stil, Se billeder og resultater under udstilliing.

3. oktober 2016


I weekenden har vi haft hvalpetræf og det kom der en rigtig hyggelig dag ud af, selv om nogle stykker desværre blev forhindret i at nå frem. Vi håber det lykkes næste gang.

Se de skønne billeder under 'hvalpe'...

6. september 2016

I dag er det kennelfatters fødselsdag og hele La Grande Familia ønsker stort tillykke 

29. august 2016


I den forgangne weekend har vi hygget os i Trelde Næs sammen med hele GD-familien til udstilling, spisning og muntert samvær. Det har været nogle herlige dage, som også bød på gensyn med hvalpe fra de nyeste kuld og fine bedømmelser af dem. At de ældste hunde også kan brilliere endnu, er bare så dejligt at opleve. Vi er stolte af dem!

Se billeder og bedømmelser under udstilling!

15. august 2016


Stort tillykke til hele T-kuldet, der har fødselsdag i dag. Det er ikke til at forstå, de allerede er 4 år nu og vores egen Tessa ligeså. Vi håber alle er blevet fejret behørigt med ekstra godbidder og den slags festivitas.

9. august 2016


Vores hvalpekøbere er flittige til at sende billeder, det er bare dejligt. Se de herlige fotos af hvalpene i de nye hjem under 'hvalpe'. Hos Grand de Feld nyder vi vores egen lille Vilja - hun kender også sin plads... på solsengen ;-) De 'gamle' hunde ordner haven!

5. august 2016


Stort tillykke tilS-kuldet, der i dag fylder 5 år. Her i blandt er vores egen Sami :-) Vi håber I alle bliver godt forkælet med opmærksomhed og lækkerier på fødselsdagen.

25. juli 2016


Vali-Keur søger stadig sit nye hjem og familie. Her er han sammen med sin søster Vilja 

19. juli 2016


Så blev der lidt mere stille hos Grand de Feld efter at næsten alle hvalpene er rejst hjemmefra. Vilja, som skal blive hos os og Vali-Keur, som stadig skal finde sin nye familie holder fanen højt og runder de 10 uger i fin stil. Er man interesseret, svarer vi rigtig gerne på eventuelle spørgsmål og tager i mod besøg efter aftale. Vi socialiserer naturligvis efter bogen, så hans udvikling understøttes optimalt. Han er en rigtig dejlig han, og trives så fint.

Vilja og Vali-Keur

17. juni 2016


Ældste nulevende hund fra Grand de Feld - så vidt vi ved - bliver i dag 10 år. Tillykke til Smilla - Grand de Feld's Mira-Bella - og hendes stolte ejere. Det er en stor glæde for os alle, når hundene når så høj en alder. Smilla er efter vores egen Era, der blev over 11 år gammel og Victor "Maxidan's Future". Smilla bor ved Aarhus med sin familie, der også tæller 'lillesøster' Grand de Feld's Phi Phi på 8 år. Ikke dårligt med to veteraner på en gang i samme husstand :-)

14. juni 2016


Vi prøver at give ugentlige updates på hvalpene, tiden løber. Se billeder og små statusbeskrivelser, se deres navne og kontakt os endelig, hvis der er spørgsmål. Lidt udstilling er der også nyt om. 

22. maj 2016


Så er der allerede gået 14 dage siden Tessa's 2. kuld blev født. Hvalpene vokser med lynets hast - læs mere og se de nye billeder på  hvalpesiden.


Der har været udstilling i Nyborg, hvor vi havde Sami med - og selskab af Olli, Mindy og Lilo fra Grand de Feld. Se mere under 'udstilling'.15. maj 2016


Tessa's hvalpe er nu en uge gamle og alt går så fint. Se nye billeder på  hvalpesiden, og tøv ikke med at kontake os for nærmere information.


Vi ønsker alle en GOD PINSE :-)9. maj 2016


Tessa har født sit 2. kuld hvalpe og alt er gået fint, Følg med på hvalpesiden, hvor vi løbende vil fortælle om kuldets udvikling og lægge masser af billeder ind.

Hvis du er interesseret i en hvalp, så kontakt os for en nærmere snak.28. april 2016


U-kuldet fylder i dag 1 år - vi ønsker alle stort tillykke. Det er dejligt at se og følge med i, hvor godt de alle trives i deres hjem og er sikker på, de bliver fejret med manér i dag.

24. april 2016


Tessa stortrives og vokser godt - der er ikke længe til til de små ser dagens lys. Vi glæder os! Kuldet, som bliver V-kuldet, er ventet af flere end os selv, men hvis man er interesseret i at snakke om køb af hvalp er I velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Under 'hvalpe' kan man læse lidt mere om, hvad det vil sige at få hund fra Grand de Feld. Hvalpenes far kan man få mere information om her.

5. april 2016


Forår og lyse tider, det er dejligt. Samtidig har vi noget ekstra godt at se frem til, vi forventer hvalpe efter at Tessa er parret - de små guldklumper skulle komme i starten af maj. Se mere under hvalpe :-)

21. februar 2016


Så er der lidt nye billeder fra hvalpekøbere under 'hvalpe' og også lidt nye fra skuet i Aarslev. Desværre har vi ikke billeder fra udstillingen i Fredericia pt. - en pc driller lidt. Men vi kan da berette at Tessa fik EX m/CK.

4. februar 2016


Grand de Feld's Uranus er kommet op til sin søster i Finland, Grand de Feld's Unna (Unik) hos Marika. Det glæder os, at se ham omplaceret i de bedste hænder, og vi ønsker al mulig held og lykke med ham. Vi glæder os til at følge med i det nye liv lidt højere mod Nord. Det skal nok blive rigtig godt :-)


22. december 2015


Vi vil gerne ønske alle hvalpkøbere og hundevenner en

RIGTIG GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR

Vi håber, I alle må få en fredelig og dejlig juleferie sammen med jeres kære.

Kærlig hilsen

Inger og Gunnar


20. december 2015


Grand de Feld's Uranus (Citeaux) - født 28/4-2015 - søger nyt, kærligt hjem da hans nuværende familie af personlige årsager desværre ikke længere kan have ham. En dejlig, rolig dreng, som er vant til familieliv i huset.

Kontakt os for nærmere information på olsen@granddefeld.dk eller tlf. 40 16 18 81


3. november 2015


2015 har været et af de mindre hektiske udstillingsår - af flere årsager, har vi ikke været så meget af sted som tidligere. Men årets sidste udstilling i DKK-regi blev afviklet i weekenden og vi var med både lørdag og søndag.

Det var en god weekend for Grand de Feld, både lørdag og søndag var den bedste gule hvalp herfra og søndag kulminerede med endnu en dansk champion i vores kennelnavn. Grand de Feld's Quentina Lilo, godt på vej mod de 7 år, hentede endelig sit sidste cert til stor jubel for opdrætter, ejer og øvrige fans :-)


14. september 2015


I weekenden har vi haft hvalpetræf og det kom der bl.a. en masse skønne billeder ud af - de kan ses på hvalpesiden. Kig bare med :-)

02. september 2015


I weekenden har vi været afsted til skue og udstilling i Trelde Næs med Grand Danois Klubben. Lørdag var skuedag og det var en rigtig god dag for Grand de Feld. Det var et veltilrettelagt arrangement, Vivian og Klaus havde virkelig gjort noget ud af det, mange gode sponsergaver, så alle fik noget med hjem. Vi siger tak for en god weekend i godt selskab, hundene og vi selv var godt trætte da vi var hjemme igen. Her følger billeder, der tilføjes evt. flere løbende.

15. august 2015


Så er det Netta's T-kuld, som skal have et stort TILLYKKE med fødselsdagen i dag. Vi håber alle trives og bliver forkælet ekstra i dagens anledning.


Her har vi Netta med hele holdet

5. august 2015


STORT TILLYKKE til Netta's S-kuld, som i dag fylder 4 år - vi håber, I alle har haft en skøn dag med forkælelse og fejring ude i de gode hjem.


Her er det Sami, der nyder sin fødselsdagskage ...

5. juli 2015


Hvalpene er nu langt over de 8 uger, hvor de kan flytte hjemmefra. Nogen er allerede taget afsted og en endda emigreret til Finland. Det har været et skønt kuld, og vi ønsker det bedste for fremtiden for dem alle og deres nye familier. Der er nye billeder af hvalpe og ejere på hvalpesiden, den vil være aktiv lidt endnu.

17. juni 2015


I dag er det 9 år siden vores Era fik et kuld hvalpe med 5 hanner og 1 tæve - det var M-kuldet. Tæven, Smilla, kan i dag fejre fødselsdagen som en sund veteran, det er en stor glæde for os alle, men ikke mindst for hendes ejere. Det er jo langt fra alle forundt at opleve sin GD nå den høje alder. Vi håber alle, hun slægter sin mor på med gode gener på aldersfronten. Era blev 11 år. Vi har ikke kendskab til at der er hanner, der stadig lever? - men ellers må vi konstatere at den ældste Grand de Feld-hund nok er Smilla.

Tillykke med fødselsdagen :-)


Smilla med sin bofælle, Grand de Feld's Phi Phi (7 år)

17. maj 2015


Ja ja, tænker Sami - der er muligvis hvalpe i huset, men jeg er her også - og jeg er lige så fotogen som altid:

Vi har også et andet billede at præsentere: Grand de Feld's Nero, som har gjort det flot i de slaviske udstillingkredse og er champion i flere lande, er fyldt 8 år og holder sig rigtig flot. Tillykke til Nero og ejer :-)


12. maj 2015


Nyt på hvalpesiden, information og mange skønne billeder :-)


8. maj 2015


Nye billeder på hvalpesiden, nu er kuldet allerede 10 dage gamle...


3. maj 2015


Efter lidt computerknas kan vi endelig bringe flere billeder af Tessa's hvalpe. Følg med på hvalpesiden...


28. april 2015


Grand de Feld's Tessa har netop født 7 dejlige hvalpe, 3 hanner og 4 tæver. Mere info og flere billeder kommer snarest, følg med på hjemmesidens hvalpe-link.

14. april 2015


Så kom der gang i siden med udstillingsaktivitet og vores trofaste resultat-leverandører Vivian og Cleo starter ballet med flotte billeder og ikke mindst et flot resultat. Godt gået!

5. april 2015


Det er med stor fornøjelse, at vi kan fortælle, at Tessa er drægtig og vi venter hvalpe i maj måned.

Hun er parret med Danish Danehouse's Wellington (Bøv) og har allerede lagt sig pænt ud.

Informationer og billeder vil blive lagt på hjemmesiden under Hvalpe løbende.

2. april 2015


Stort tillykke til Debbie's P-kuld, der i dag fylder 7 år.

1.april 2015


Vi ønsker alle en rigtig god påske

16. marts 2015


STORT TILLYKKE TIL Q-KULDET, som i dag bliver 6 år. Vi håber, I alle må blive fejret efter alle kunstens regler!

15. marts 2015


Rigtig hjertelig velkommen til vores hjemmesides nye layout, vi håber I kan lide det og fortsat vil følge med i stort og småt her hos Kennel Grand de Feld. Tekniske årsager har fordret dette redesign, men det skader jo heller aldrig at udvikle og evaluere på det gamle system og design. Vi er ikke helt i mål med alle sider - men det kommer vi inden for nærmeste fremtid ;-)


Indholdet på siderne vil fortsat blive opdateret løbende med billeder, nyheder, udstillingsresultater, hvalpe, etc. Vi modtager stadig gerne input og billeder fra venner, bekendte og hvalpekøbere knyttet til vores kennel.


Endnu en gang velkommen - kig dig lidt omkring.


Mange hilsner fra Inger og Gunnar