Hvalpe

Kennel Grand de Feld

Opdræt af gule og tigret Grand Danois siden 1990

Grand de Feld's Xila :-)

 

Vores barnebarn Louise er sammen med Gunnar ny ejer af Xila. De to pryder forsiden lige nu.

 

Louise starter udstillingskarrieren med Xila i Billund 5. august - det bliver spændende at følge de to.

02.07.18

 

Så blev der stille! 5 hvalpe er flyttet hjemmefra og til deres nye, dejlige familier. Vi er sikker på, de alle er kommet til de helt rigtige hjem og vi ønsker alle held og lykke, og glæder os til at følge lidt med fremover. Her kommer billeder fra afhentningsøjeblikket ...

Tv. Xing Fu (Marley) er flyttet ind hos Camilla og Rene i Fredericia

 

 

 

Th: Xena er flyttet til Nordjylland hos Gunn Hege og Henrik

Xander er flyttet ind hos Mathias i Herning

 

 

Th. Xenia Aura er flyttet ind hos Britta og Jørn i Odense

 

 

 

Tv. Dorthe og Thor tog Xargo (Ludvig) med til Simmersted.

Kuldet er nu 7 uger og rigtig godt i trivsel - inden længe rejser de hjemmefra til deres nye, dejlige familier. Vi nyder dem i fulde drag de sidste dage og glæder os til at følge dem fremover :-)

11.06.18

 

Dejligt med besøg og adspredelse for hvalpene - spørgsmålet er dog, hvem der nyder det mest :-) De har også være ude og køre i bil for første gang nu.

17.06.18

Så rundede hvalpene de 6 uger - her kommer nye, dejlige billeder og en herlig video, hvor storebror Wilson agerer barnepige i bedste, kærlige stil.

4 hvalpe kender vi allerede de fremtidige familier til, og en 5. er godt på vej også. Alle hvalpes kampvægt ligger lige nu på ca. 7 kilo :-) De trives rigtig godt på alle måder.

 

7. juni 2018

 

Så rundede hvalpene 5 uger og vi har masser af nye, dejlige billeder og en frisk video at byde på. Der er gang i hele banden og halvbror Wilson har nok at se til, når der skal leges. Det er en fornøjelse at se hans temperament i den sammenhæng :-)

 

Der er stadig hvalpe, der skal finde et nyt hjem senere, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i en snak om en hvalp.

 

 

01. juni 2018

 

Hvalpene er nu stamborgsført med navne, alle starter med X - det er jo X-kuldet, vi er kommet til.

 

 

Xing Fu - Xander - Xargo

 

Xila - Xenia Aura - Xena

 

 

Her følger et sandt festfyrværkeri af dejlige billeder - vejret er jo i den grad med os og hvalpene nyder at være ude og lege. Halsbånd er kommet på, så nu kan man også bedre følge de enkelte på billederne. Husk, du kan klikke på det første billede og derefter se alle billederne i stort format.

 

Er du interesseret i en hvalp, så tøv ikke med at kontakte os for nærmere information og evt. besøg.

 

22.05.18

 

En lille dugfrisk billedkavalkade..

17.05.18

 

Tessa's hvalpe er nu 2 uger gamle og der er rigtig ved at være liv og lyde i hvalpekassen. Storebror Wilson har været på besøg og han opførte sig eksemplarisk. Om ca. en uge skal navnene være på plads, og det er lidt udfordrende denne gang, da vi er kommet til X-kuldet ;-) Er du interesseret i en hvalp og evt. få indflydelse på navnet, så kontakt os for nærmere aftale.

 

Her er to små videoer med hvalpene - alle trives så fint. Husk at slå fuld skærm og lyden til :-)

Tessa har d. 3. maj født et dejligt kuld hvalpe med 7 stk fordelt på 4 hunner og 3 hanner. Alle er fine og velskabte og har en gennemsnitsvægt på ca. 700g. I de næste 8 uger kan man følge hvalpene her på siden og på vores facebookside. Ved interesse i køb af hvalp kontakt os gerne på mail eller telefon.

Vi venter hvalpe d. 30. april 2018

 

14.04.18

Tessa viser tydelig tegn på hvalpe - nu er det spændende hvor mange, der så kommer ...

Efter

 

Grand de Feld's Tessa & NOCH SECH Opertunity's Wise Man (Kejzer)

 

Er du interesseret i at høre mere om dette match og evt. i en hvalp fra kuldet, så tøv ikke med at kontakte os for en snak.

 

Følg med her på siden eller på vores Facebook-profil 'Inger og Gunnar Olsen' både før og efter hvalpenes ankomst.

 

Mail: Olsen@granddefeld.dk eller mobil 40161881

Hvalpetræf for W-kuldet i oktober 2017

 

Vi har holdt opfølgende hvalpetræf og det blev en herlig eftermiddag. En stor tak til alle jer, som tog turen herned, det er dejligt at se hvalpene igen sammen med de nye ejer. Vi glæder os over alle 'ungerne' trives så fint. Her kommer lidt billeder - husk I er alle velkommen til at sende jeres egne billeder, som vi kan tilføje rækken her :-)

 

Watson goes to America!

 

Det er nu godt en uge siden, vi sendte Watson til USA med Montana. Det er lidt af en oplevelse at skulle eksportere en hvalp så langt hen - og en ære :-) Vi er dog helt sikre på, han får det så godt i Pleasant Grove, Utah og vi kan følge med på billeder, at han allerede er faldet godt til. Det må være skæbnen, han fik et navn, der også lyder godt 'over there'.

 

Alle hvalpene er nu solgt og rejst til de nye, dejlige hjem. Dog har vi stadig Watson, som bliver hentet sidst på måneden af sin nye ejer Montana fra Utah. Han skal 'over there' og være en rigtig GREAT DANE. Vi glæder os meget til at følge med i hans fremtid - ligesom vi har stor fornøjelse af at høre fra de øvrige hvalpekøbere. Det er så skønt at følge med i om de små falder godt til og bliver de kærlige familiemedlemmer, vi ønsker, de skal være. Vi håber, der kommer mange billeder, som vi kan få lov at dele her på siderne.

Withney Molly's nye ejere er Lis og Jørn Frejby, Tjæreby ved Skælskør.

Wango, der nu hedder Aros, er flyttet til Odense og bor hos Britta og Jørn.

Winston's nye ejere er Bitten og Poul Rand i Pandrup. De har også Tessa's bror Tarco, altså Winstons morbror :-)

12.07.17

9 uger er hvalpene nu, og vi har 2 hanner, der søger nyt, kærligt hjem - den sidste tæve Wienna flyttede hjem til sin nye familie i weekenden. Det er et par dejlige drenge, de er meget kærlige og velfungerende.

Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at høre mere og evt. besøge os.

07.07.17

Så er hvalpene blevet 8 uger og 3 er flyttet hjem til deres nye familier, der bliver hurtigt roligt når flokken reduceres.

 

Vi har stadig hvalpe, der søger kærlige hjem - en han ved navn Watson og en kaldet Wango, så ring og hør om ham eller kom og besøg os, hvis du er interesseret. Skulle der være sommerferieplaner på tværs, kan hvalpen fint blive hos os så længe :-)

29.06.17

Hvalpene er nu 7 uger gamle, de er blevet chippet af Allan, kørt i bil til dyrlægen for at blive sundhedstjekket og vaccineret, de har fået ormekur samt pas. Det begynder at nærme sig, at de flytter hjemmefra. Vi har kun Watson og Wienna tilbage, der endnu har til gode at møde sin nye familie. Se de dejlige billeder og en herlig video her:

Jeg har en hund med fire poter

en på hvert sit ben

bagpå sidder halen fast og vipper

forrest sidder snuden

og når man rører ve'en

kan man mærke om den sku' ha' feber

 

Du kan få kvinder og kager og jordbær for sjov

men der er intet så skønt som en vuffeli - vov

 

Tekst; Shu-Bi-Dua

 

- - - O - - -

20.06.2017

Så er der masser af billeder af hvalpene - klik blot ind på kavalkaden herunder og se billederne i stort format. 3 hvalpe, to tæver og en han, mangler stadig at få kontakt med deres kommende familie. Kontakt os for at få nærmere information.

Hanner til venstre og tæver herover.

Kontakt os for at høre nærmere om de enkelte hvalpe :-)

15.06.2017

Hvalpene er nu 5 uger og vejer mellem 4,5 og 5,2 kg. Der er krudt i dem og alt skal undersøges. Her er en serie billeder og et par videoer -

god fornøjelse.

Endnu en herlig video med hvalpene, der nu nærmer sig 5 uger.

Husk, henvendelser er altid velkomne, ring til os og få en snak om muligheden for køb af en hvalp og evt. besøg hos os.

6. juni 2017

 

Hvalpene er nu 4 uger og alt skal undersøges. De trives alle godt og vokser støt, vægten siger mellem 3,3 og 3,6 kg.

Grundlovsdag / Far's dag / 2. Pinsedag

 

Her kommer en dugfrisk video af hvalpene på opdagelse ude i gården...

1. juni 2017

 

Her går det godt! Hvalpene er i fulde omdrejninger, og er flyttet fra hvalperummet ind i gangen. De er begyndt at spise af skåle og drikke vand og der er trivsel over hele linien.

 

De er nu alle navngivet, det sker jo ved 3 uger, hvor de registreres. De lyder som følger:

 

Hanner:

 

Wango – Wilson – Winston – Watson

 

Tæver:

 

Wilma – Withney Molly – Wienna

Her er en ny serie af billeder (klik på dem for at se i stort format) - hvalpene er nu 2 uger og de vejer mellem 1700 og 1800 gram. De er ved at komme på benene, og al begyndelse er svær - men så sødt set det ud. En video følger snart :-)

Hvalpene er 1,5 uge gammel nu og Tessa passer kuldet så fint, så alle 7 guldklumper trives rigtig godt. Inden længe skal de være registreret på papiret (3 uger gamle), så hvis du gerne vil være med til at navngive din hvalpe, skal du byde ind nu :-) Alle hvalpe kommer til at hedde Grand de Feld's W........ Kontakt os gerne for at høre mere.

Tessa med hvalpene de første dage efter fødslen

Tessa & Børge

Marts 2017

Holger har mødt Sorro i sit nærområde - og det er der disse gode billeder af :-)

Januar 2017

 

Holger fra Gl. Rye er flittig til at sende skønne billeder - der er vist ingen, der er i tvivl om hans trivsel i familien. Se blot med her....

December 2016

 

Vi har modtaget denne fine hilsen fra Sophie i Viborg, der har Vali-Keur aka Junior. Det rammer lige plet med, hvordan det er at have en Grand Danois i sit liv ...

 

Lige en update fra mig og skønneste Junior:

Han vokser så hurtigt og er slet ikke nogen baby at se på mere, men en stor flot dreng med selvtilliden i orden :) Jeg træner næsten ikke opstilling med ham længere, det falder ham nærmest naturligt at stille sig an, når jeg stiller mig ved siden af ham ;-)

Han har på ture været sluppet løs af flere omgange og lystrer alle indkald uden brug af godbidder - han er meget glad for mig og det er selvfølgelig gengældt helt ind i sjælen - Junior er blevet min øjesten.

Jeg har på trods af min alder håndteret en del hunde gennem tiden, men jeg må simpelthen tilstå at ham her Grand de feld's Vali-Keur, er min letteste opgave til dato. Jeg har, endnu, ingen kampe haft med ham, han følger mig i alt han kan og lystrer mig uden at tøve uanset omgivelserne.

Han er så magelig og fuld af sjov, sover altid på ryggen og går ikke til ro uden sin elskede røde reb-bold. Der deles mange, mange daglige hunde-kys ud til de andre i flokken, hans bedste ven min kat og alle gæster, der træder ind i vores hjem. Han er pjattet med vand, mudder og alle mine blomsterbede og er for det meste møgbeskidt.

Det er ingen hemmelighed at han er glad for mad, særligt er han faldet for franskbrød og kattens mad ;) Han er desuden meget trofast og "mor-syg". Venter logrende for enden af trappen hver eneste morgen og skal have dagens første knus og kys på panden inden han skal luftes. Han går så fint 'plads' på tur og forstår stort set alle kommandoer.

I får selvfølgelig lige et par billeder så I kan se, hvor han trives. Jeg holder så meget af ham og jeg glæder mig til mange gode år med ham som ven og følgesvend.

 

29.11.2016

Vi har modtaget disse skønne billeder af Holger fra Gl. Ry - han ser ud til at være en livsnyder :-)

03.10.2016

Vi har holdt hvalpetræf for Tessa's kuld fra maj måned - de er ved at være nogle store bavianer alle sammen, de kunne nok sætte gang i matriklen. Det var en herlig dag med masser af hygge for både to- og firbenede. Desværre blev flere forhindret i sidste øjeblik, det var ærgerligt og vi håber, vi snart ses på en eller anden måde.

De fremmødte var Stine fra Munke Bjergby med Vanilla (Vega) med 2 drenge og sin mor, Mette fra Gl. Rye med Villas-Holger (Holger) og datteren samt Lars med Vinello (Karla) fra Odense.

Se de dejlige billeder herunder - og send gerne flere, hvis I har nogle pletskud :-)

 

 

 

19.08.16

Se nu en masse dejlige billeder af Ludvig - aka Grand de Feld's Voodoo. Han er tydeligvis faldet rigtig godt til i Hvidovre sammen med sin ven Artur. Hvor heldig kan man være, at blive tildelt den slags start i en ny tilværelse :-) Tak for skønne fotos til Mette & Kenneth.

09.08.2016

Vi har fået friske forsyninger af hvalpe billeder - det er altid en fornøjelse at se og høre hvordan alle hvalpene trives i deres nye omgivelser. Så send endelig løs ...

 

Her har vi Vanilla fra Munke Bjergby på Sjælland, der er vist ingen tvivl om at hun er faldet godt til:

Og her har vi Holger fra Gl. Rye, han skal starte til træning i uge 33 - hvor er han heldig :-)

06.08.16

I dag mødte Vali-Keur sin nye familie, Sophie og Nicolaj - det var vist kærlighed ved første blik. Han er heldig at flytte ind hos flere artsfæller, så vi er sikker på han falder hurtigt til. Held og lykke med ham, vi glæder os til at høre hvordan det går.

26.07.16

Må vi præsentere Villas-Holger fra Gl. Rye - han ser ud til at have indtaget byen, familien OG sofaen i overlegen stil - dejlige billeder.

25.07.16

Vega nyder livet hos familien Soloy i Aalborg - vi synes, det ser ud til at Frida også nyder selskabet :-) Tak for billederne, det er skønt at kunne følge med efter de er rejst hjemmefra.

19.07.16

Hvalpene er nu ti uger, de 6 er hentet af deres nye familier, en enkelt han har stadig sin familie til gode - og den sidste tæve skal blive hos os. Vi glæder os til at følge hvalpene i deres opvækst - den tid de er her går dog så hurtigt. Stort tillykke til alle med jeres nye familiemedlem, vi ønsker jer alt det bedste.

27.06.16

Det er slet ikke til at forstå, at hvalpene om en uge er klar til at flytte hjemmefra. Mange har allerede mødt deres kommende familier og det er skønt med besøg. Der er liv g glade dage på gårdspladsen - og andre steder, se de dejlige billeder herunder (husk, de er klikbare til stor størrelse).

20.06.16

Så blev hvalpene 6 uger og er ikke til at styre på 5 tønder land - de er over det hele, hele tiden og alle vegne :-).

Når de kommende familier aflægger besøg står den på kollektivt overfald - til alle store fornøjelse. Vi har 1 han og to tæver tilbage, der endnu venter på sin nye families ankomst. Ved interesse, tøv ikke med at kontakte os for nærmere information. Her kommer nye stemningsbilleder fra livet med 6-ugers hvalpe i aktion, - og søvn.

13.06.16 Så er der individuelle billeder af alle hanner og tæver:

13.06.16

Hu-hej, som tiden flyver - hvalpene er 5 uger og de stortrives alle sammen.Tessa giver dem stadig lidt mælk, men ikke ret længe ad gangen. Hun vil dog gerne have dem alle med rundt ud i gården, og hun kan ikke altid holde sig fra deres legetøj. Hvalpene selv skal også bide i alting nu ;-) Gunnar sover stadig med dem om natten. Så når klokken er hen omkring 6 og der bliver liv i dem, så er det bare om og få døren op og løbe ud, så er der 8 hvalpe bagefter og så skal der tisses og laves :-) De besørger ikke det store om natten, så de er godt på vej til renlighed, det er dejligt.

06.06.16

4 uger og der er gang i flokken. Det gode vejr er så dejligt for både os og dem, så der bliver øvet flittigt i alle færdigheder. Se de dejlige billeder herunder, husk de kan ses i større format med et klik :-)

03.06.16

 

Hvalpenes navne er nu fastlagt og indsendt til stambøgerne. De er som følger ...

 

Hanner: VALDER * VILLAS-HOLGER * VOODOO * VALI-KEUR

 

Tæver: VANILLA * VILJA * VEGA * VINELLO

30.05.16

3 uger er guldklumperne nu. Der er liv og glade dage i hvalpekassen, så Tessa kan få et velfortjent hvil for sig selv. De første gæster har været på besøg og det er altid en fornøjelse at overvære den gensidige begejstring. Hvalpene er rykket ind i stuehuset fra hvalperummet/fødekassen og er også begyndt at spise 'rigtig mad'.

22.05.16

 

Det krabler i hvalpekassen, men snart er de små på benene - og så er det jo meget praktisk at de også er ved at få øjne. Det bliver sjovere for hver dag - en fantastisk udvikling på så få dage, trods alt. Hvalpene er nu to uger gamle. Her kommer nye billeder fra ammestuen, Tessa er stadig meget tålmodig.

Kontakt os gerne, hvis der er spørgsmål og/eller hvis der er interesse for at få en hvalp fra kuldet. Inden længe skal de navngives, og vil man have sit besyv med, skal man snart give besked.

15.05.16

 

Så er søndagsbørnene blevet en uge gamle og alle trives så godt. Tessa passer dem omhyggeligt, så vi er glade og ser frem til de næste mange ugers fornøjelser med kuldet.

Her kommer lidt nye billeder, klik på dem for at se i stort format. Husk, copyright tilhører Grand de Feld.

08.05.16

 

Tessa har et par dage før forventet leveret et dejligt kuld hvalpe - V-kuldet. Der er 8 styk guldklumper, 4 hanner og 4 tæver. Vi glæder os til at vise billeder og opdatere status for dette kuld her på siderne, så følg med :-)

Vi har nu 8 hvalpe efter

 

Grand de Feld's Tessa

&

KBHJV14 KBHV14 DKJV14 Danish Danehouse’s Wellington (Bøv)

 

Kontakt os gerne for nærmere information.

Information til hvalpekøbere:

 

Vi har et - højst to - kuld hvalpe om året. Efter parring, enten i Danmark eller udlandet, får naturen lov at gå sin gang og vi kan se om der er hvalpe på vej efter ca. 6 uger. Når hvalpene er født sover Gunnar på en briks i hvalperummet sammen med moderen og hendes hvalpe de første to til tre uger. Hefter kommer de med ind i køkkenrummet, hvor de bliver præget til gode, harmoniske familiehunde.

 

Hvalpene skal have navn inden de er 3 uger mht stambogsføring. Navngivning følger alfabetet og vi er i 2012 igennem 1. gang efter vi startede ved T i sin tid. Hvalpene bliver chippet og følger alle normale sundhedsprocedurer.

 

Hvalpesalg er i høj grad en tillidssag og vi forsøger at etablere og siden holde en god kontakt til 'vores' hvalpes nye hjem. En metode, der samtidig skaber mange hyggelige stunder og masser af nye venner.

Vi tager meget gerne imod besøg, så man kan se vores kennel og lære os og hundene at kende. Ring for nærmere information og aftale.

Om U-kuldet fra 2015:

28.04.2016

 

TILLYKKE til hele kuldet med 1 års fødselsdagen i dag - vi håber I alle får en dejlig dag med masser af forkælelse.

 

21.02.2016

 

Vi har fået tilsendt skønne billeder af Armani, der nyder livet i Slangerup. Som det kan ses trives han og elsker sine daglige ture i skoven.

02.02.2016

 

Vi får dejlige hilsner fra nyeste hvalpekulds nye familier - her er det Mindy, Tammie og Olli :-) Klik på billederne for at se dem i større format.

14.09.2015

 

Så er der billeder fra hvalpetræffet, som blev holdt i lørdags. Der kom fire

hvalpe, 1 han og 3 tæver og vi havde en rigtig god dag. Det havde hvalpene helt sikkert også - og

de blev mere rolige sidst på eftermiddagen :-) Tak for besøget til alle to- og firbenede.

15.08.2015

Nye billeder af Olli (til venstre) og Armani (til højre). Begge stovtrives - det ses også tydeligt på billederne :-) Vi nyder at se hvalpene i deres nye hjem - så fortsæt endelig med at sende.

05.08.2015

Her kommer lidt nye billeder af (øverst) Citeaux aka Uranus og (nederst) Olli aka Uno - det ses tydeligt, hvor de begge trives. Det er rigtig dejligt at få billeder tilsendt af hvalpene i deres nye hjem - bliv endelig ved med at sende :-)

12.07.2015

Så har vi sagt farvel til sidste hvalp, det var Ulja, som blev hentet af Lissi og Niels Christian. Vi ønsker alle hvalpe og hvalpekøbere alt mulig held og lykke fremover. Vi håber, vi kan følge lidt med på sidelinien og gerne møde jer her og der i det ganske land. Husk billeder er altid velkomne :-)

Herunder er det til venstre Mindy sammen med Cleo - det ser ud til der er god kontakt. Til højre er det Olli, der er glad for at WInnie er kommet hjem fra ferie.

09.07.2015

Flere billeder fra de nye familier til hvalpene, der nu har rundet de 10 uger. Det glæder os at se, at alle trives. Husk, vi modtager gerne flere billeder :-)

 

Grand de Feld's Uranus - som nu hedder Citeaux i daglig tale - tager en slapper... Han er flyttet til Silkeborg hos Jørn og Vita.

Grand de Feld's Uta - Tammie - er flyttet til Falster hos Tim og Jeanette.

En lille serie med Ulja, der bliver hentet på lørdag og Uranus (Citeaux) samme dag, som han blev hentet af sin nye familie. Nu bliver her stille ;-)

07.07.2015

Grand de Feld's Umberto Armani er flyttet til Slangerup, det ser ud til han trives rigtig godt. Han var den første, der flyttede til sin nye familie, vi ønsker jer alle held og lykke.

04.07.2015

Her er det Grand de Feld's Unique Mindy, der er klar til afgang med sin nye mor, Vivian. Det er med største fornøjelse, vi leverer endnu en pige til Vivian og familie, og vi håber Cleo tager godt i mod den nye baby. Vi glæder os til at følge jer i udstillingsringen - og ønsker jer den samme succes, som I har oplevet med Cleo :-)

02.07.2015

Grand de Feld's Uno aka Olli er faldet godt til på Sydals, her sammen med sin 'søster' Winnie. Det er altid dejligt at få billeder fra de nye hjem - så send gerne i stimer.

01.07.2015

Grand de Feld's Unik skulle rejse til Finland og blev hentet i Kastrup Lufthavn af Marika, som vi har haft korrespondance med gennem et stykke tid. Det var meget spændende at skulle køre hende dertil og vi var ret spændte på, hvad hun ville sige til larm og mylder i den store lufthavn. Vi er stolte af at kunne berette, at hun tog det hele så flot - det er da en mentaltest, der vil noget :-) Vi glæder os til at følge hende, og ønsker Unik og Marika al mulig held og lykke fremover.

27.06.2015

Her er et billedgalleri fra dagene omkring hvalpenes afgangstid. Det første er et syn, man ikke kommer til at savne - efter en halv time alene kunne gangen se sådan ud. Men ellers kan man tydeligt se, hvor godt alle hvalpe trives på det tidspunkt, hvor de er klar til at erobre verden. Det er spændende og vemodigt på en gang at nå dette tidspunkt i forløbet med at planlægge og have et kuld hvalpe. Tessa har være virkelig eksemplarisk som førstegangs-hundemor.

25.06.15:

Så er hvalpene klar til at rejse ud i verden og de første er allerede på vej. De næste uger tager de følgende så afsted, det er en dejlig tid at flytte til nye hjem både for os og for deres nye familier. Et sidste dyrlæge-check er klaret, her kommer lidt billeder fra besøget.

16.06.15:

Hvalpene er nu 7 uger og de trives så fint alle sammen. De har været ude og køre, det tog alle pænt. Det lover godt for den tur ud i verden de snart skal på. En tæve har været uheldig med en negl, så hun er pt. iført sok, lyserød naturligvis. Nyd de dejlige billeder, der her følger:

09.06.15:

Så er der igen en række nye, dejlige billeder af kuldet, nu hvor de er 6 uger. De spiser godt og

stortrives generelt. Fremmelige er de også, er allerede meget dygtige til at gå til døren når de skal besørge.

De fleste hvalpe har allerede nye, kærlige hjem at rejse til, når de runder de 8 uger. De sidste aftaler er lige på trapperne. Vi er glade for den store interesse, der er vist vores kennel og det nuværende kuld.

02.06.15:

5 uger er det skønne U-kuld nu og der er rigtig krudt i dem. Her følger friske billeder, og husk de kan ses i stort format ved at klikke på et af dem.

Hvalpenes navne er nu bestemt - alle får selvfølgelig Grand de Feld's som præfix, men ellers er det som følger:

 

Umberto Armani

 

Uno

 

Uranus

 

Ulja

 

Uta

 

Unique Mindy

 

Unik

26.05.15:

Så runder kuldet de 4 uger, tiden løber stærkt. De har haft besøg og lige om hjørnet er navnene klar... Følg med på siden :-)

24.05.15:

Nu er hvalpene inde i huset om dagen, men sover stadig i hvalperummet om natten. Altså kan kennelfatter nok flytte ind i soveværelset igen. De er begyndt med måltider fra skål - første gang gik det fint, de gik lige om bord

med det samme. Anden gang var ikke så sjov, der var det alligevel bedre hos mor. Der er mange skønne billeder af vise frem, og husk de kan ses i stort format ved at klikke på dem.

17.05.15:

Nye billeder, husk de kan ses i stort format ved at klikke på dem. I næste uge kommer hvalpene ind og skal have mad fra skål :-) Tessa er også begyndt at udvandre oftere, så nu skal der suppleres.

12.05.15:

Så er kuldet to uger i dag, alle hvalpene vokser regelmæssigt - den sidste uge har de taget 600 gram på. De har fået klippet negle hele to gange. Tessa passer dem rigtig godt, hun er en super god mor og det hele kører bare, selv om det er hendes første kuld. Hun slægter sin mor og mormor på :-) Sami har set hvalpene og tager det meget rolig nu, lige i starten var han forståeligt nok meget på dupperne.

Husk, vi svarer altid gerne på spørgsmål, hvis der er interesse for en hvalp i kuldet. Besøg aftales når hvalpene er ca. 4 uger gamle. Kontakt os på telefon eller mail.

Her kommer friske billeder, husk de kan ses i stort format ved at klikke på dem.

08.05.15:

Hvalpene er nu 10 dage gamle og der er gang i udviklingen - ganske imponerende. Klik på billederne for at få dem vist i stort format. Dette kuld bliver navngivet med U, så hvis man er interesseret i en hvalp er det muligt at være med i navngivningsfasen. Urania, Ulrikke, Uwe, Umberto osv. - kun fantasien sætter grænser :-)

03.05.15:

Hvalpene nærmer sig at være en uge gamle og her kommer de første billeder i den række af pletskud, vi vil præsentere her på siden frem til hvalpene er ca. 8 uger gamle. Klik på billederne for at få dem vist i stort format.

Vi svarer meget gerne på spørgsmål, hvis man skulle være interesseret i en hvalp - basal information kan læses nederst på denne side.

Vi har hvalpe (født d. 28 april 2015) efter

 

Grand de Feld's Tessa

&

KBHJV14 KBHV14 DKJV14 Danish Danehouse’s Wellington (Bøv)

 

Kontakt os gerne for nærmere information.

Information til hvalpekøbere

Vi har et - højst to - kuld hvalpe om året. Efter parring, enten i Danmark eller udlandet, får naturen lov at gå sin gang og vi kan se om der er hvalpe på vej efter ca. 6 uger. Når hvalpene er født sover Gunnar på en briks i hvalperummet sammen med moderen og hendes hvalpe de første to til tre uger. Hefter kommer de med ind i køkkenrummet, hvor de bliver præget til gode, harmoniske familiehunde.

 

Hvalpene skal have navn inden de er 3 uger mht stambogsføring. Navngivning følger alfabetet og vi er i 2012 igennem 1. gang efter vi startede ved T i sin tid. Hvalpene bliver chippet og følger alle normale sundhedsprocedurer.

 

Hvalpesalg er i høj grad en tillidssag og vi forsøger at etablere og siden holde en god kontakt til 'vores' hvalpes nye hjem. En metode, der samtidig skaber mange hyggelige stunder og masser af nye venner.

Vi tager meget gerne imod besøg, så man kan se vores kennel og lære os og hundene at kende. Ring for nærmere information og aftale.